TE KOOP voormalig atelier van de beeldhouwer Lucien den Arend


Exterieur aan de voorzijde van de studio | praktijkruimte in de Randstad en aan de rivier.

STUDIO | ATELIERWONING te koop - aan de achterzijde van de studio ligt het pleintje, de Schuitenwal; het mondt uit op de rivier, vijftig meter naar rechts.

De  vier meter vijftig hoge werkplaats van het atelier is te bereiken via een 4x4 meter overheaddeur. Een vrachtauto kan naar binnen rijden.

De glazen linkerzijde van de gevel loopt van deze zijde, via drie zadeldaken, die de bovenste ruimte daglicht bieden, langs de voorgevel weer naar beneden. In het totaal is er honderdvijftig vierkante meter thermopane-glas.

Achter de honderddertig jaar oude olijf (in de container achter het atelier) komt binnen de druivenrank naar beneden en gaat onder de pui naar buiten en voedt zich in het tuintje. De druif gaat elf meter omhoog en hangt onder het glazen dak in de kas. De oogst is zodanig dat het de moeite waard is om uw eigen wijn te maken.

 

Een video met geluid van de klokken van de Grotekerk aan de overzijde van de rivier. Op hoogtijdagen - en als de wind meezit - deze geluiden vanaf het dakterras van het atelier te horen.

 

Atelierwoning, studio te koop in de Randstad, aan de rivier. 

 1. click images for more

 2. HOME

 3. exterieur

 4. interieur atelierwoning

 5. atelier studio praktijkruimte

 6. uitzicht en riviergezichten

 7. omgeving

 8. river home and studio
  for sale in Holland

 9. satellite view

 10.  
 11. BREMAVO

 12.